Skip to main content

Retourneren of ruilen op terhorstvangeelonline.nl.

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren kan tot 14 dagen na aankoop.

Retourneren via Post.nl

Je kunt het pakket eenvoudig retourneren via een Post.nl punt.  Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking. Meld je retour aan via de retour link die je hebt ontvangen van Post.nl. Vul het retourformulier in en print een retourlabel uit na betaling van 4,95. Lever het pakket in bij het dichtstbijzijnde Post.nl punt en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is je bewijs van retourzending.

Zodra wij de retourzending hebben verwerkt, ontvang je een retourbevestiging via de e-mail. Het aankoopbedrag wordt vervolgens binnen 10 dagen teruggestort op je rekening.

Retourneren op eigen wijze

Je mag het pakket uiteraard ook op eigen wijze terugsturen. De retourkosten zijn in dat geval geheel voor eigen rekening.

Gratis retourneren in de winkel

Wanneer je ervoor kiest de bestelling gratis te retourneren in de winkel, kan dat natuurlijk ook.  Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag op je rekening teruggestort.

Ruilen

Indien je het artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat neem dan even contact met ons op zodat wij het juiste artikel kunnen versturen.

Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en met aangehecht prijskaartje zijn. Het passen van kleding wordt niet gezien als gebruik.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op 013-5216998.  Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!